Al weer 9 jaar oud.

high-res_006Deze maand bestaan we al weer 9 jaar, ze zijn voorbij gevlogen. Veel geleerd en hard gewerkt. Naast het restaurant ook tuinen aangelegd een kas ontgonnen. Groen zit in mijn DNA en daarmee in Vork en Mes.

Daarom zijn we zo blij dat deze winter het omliggende bos ook een boost krijgt. De perken en tuinen worden opnieuw aangeplant door een team van de Floriade die eerder ook de perken aanplantte ten tijde van de Floriade in 2002. Ik kan niet wachten om deze in bloei te zien staan.

De waterval is uitgezet vanwege vorst maar het pand blijft uniek, elke dag zijn er gasten, die zich verwonderen over de prachtige architectuur van de Hydrapier, dit prijswinnende ontwerp van Asymptote architects (Hani Rashid, Lise Ann Couture) uit New York won eerder vele prijzen ermee. Buitenlandse gasten zijn vooral geïnteresseerd in het feit dat het pand beneden zeeniveau ligt, in het restaurant bevindt het restaurant, waar we lunch en diner serveren op zeeniveau. Touristen kunnen dit maar niet bevatten.  Negen jaar geleden begonnen we een spannend avontuur, toen liep er niet eens eens een weg naar ons restaurant, er zat geen keuken in, er was geen adres. We stonden toen voor heel wat uitdagingen, maar de aanhouder wint.

Geplaatst in Prive