Nieuwe uitdaging erbij!

Schermafbeelding 2017-05-02 om 10.00.56Vandaag is het officieel: Ik ben als partner begonnen bij Edel Amsterdam, ook wel bekend van Festival Edelwise, Edel events, Edel Spijs en Lokaal Edel. Waar ik mijn loopbaan ooit jong begon op de Hubertus Vakschool in Amsterdam, sloot ik deze stad direct in mijn hart. Al was dat, vrees ik, toen meer door het brede aanbod aan coffeeshops dan de school zelf. Maar uiteindelijk bleek het koksopleiding een goede zet geweest nu na zoveel jaar, werk ik nog steeds met veel plezier in de horeca.

Vandaag de dag bestaat Vork en Mes alweer bijna 10 jaar en in die jaren is mij zo vaak gezegd: “Kom toch met je keuken naar Amsterdam! Wanneer open je daar toch eens een zaak?!”.

Gelukkig draait Vork en Mes met een superteam waar ik elke dag weer ontzettend blij mee ben. Er wordt hard gewerkt door Samuel, die de dagelijkse leiding heeft met daarnaast Martijn, een chef naar mijn hart. Dat is de basis en noodzakelijk om deze stap te kunnen zetten. Het zal druk worden de komende tijd om mijn aandacht te verdelen, maar zoals ik vaker zeg: Als je doet wat je leuk vindt dan hoef je nooit meer te werken. Schermafbeelding 2017-05-02 om 10.01.23

Het begon bijna een jaar geleden, ik sprak Daan Rohde, (Partner in Edel) wij hebben jaren samengewerkt en 15 jaar geleden Cineac opgezet in Amsterdam. In gesprek kwamen we erachter dat ik toe was aan een nieuwe uitdaging en dat zij op zoek waren naar een Food Director. Na maanden van aftasten en elkaar leren kennen is het nu echt zo ver.

Vanavond is de perslancering van mijn nieuwe kaart bij Lokaal Edel. Ik ervaar momenteel een gezonde spanning maar heb een team van ervaren en fijne mensen om me heen en kan niet wachten om hier ook los te gaan. Samen met partners Daan, Onno, Melvin, bedrijfsleiders Piet en Teun en de rest van het team, ik heb er zin in!

Amsterdam, here Schermafbeelding 2017-05-02 om 08.31.12I come, eat your hart out!

 

Geplaatst in Prive